RADJ face campanie electorală pentru USL

de admin

Candidatul ARD la parlamentare pe Colegiul 9 Camera Deputaților, consilierul județean Alexandru Coroian, solicită public familiei Uioreanu să nu mai se creadă stăpâni pe instituțiile publice clujene.

Coroian a făcut mai multe poze în care a surprins utilajele Regiei Autonome de Drumuri Județene Cluj asfaltau un drum comunal având lipite pe ele afișe cu candidați USL.

Candidatul ARD a surprins, luni, în Tureni, utilajele RADJ, care lucrau la drumul din centrul satului.

„Era toată logistica de la RADJ cu poze ale candidaților USL. Nu mi se pare normal ca cei care conduc acum vremelnic județul, să conducă campania electorală pentru USL. Nu mi se pare normal ca familia uioreanu să se creadă stăpânii acestor instituții. Doresc să le solicit candidaților de pe colegiul 9 deputați să înceteze folosirea acestor practici, pentru că ei nu sunt stăpânii acestor instituții. Domniile lor n-au niciun fel de limită în a se folosi de banii publici”, a declarat Coroian.

Consilierul județean a surprins și o mașină a Consiliului Județean Cluj în locallitatea Moldovenești, unde circula pe benzina plătită de contribuabili, în campanie electorală.

Candidatul ARD va depune în acest sens mai multe sesizări la Biroul Electoral Județean, și analizează chir posibilitatea depunerii unor plângeri pentru abuz.

You may also like

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.