PSD Cluj: Guvernul Ponta și-a respectat promisiunile în primele șase luni

de admin

USL Cluj consideră că Guvernul Ponta a reușit să se țină de angajamentele luate în numele USL, în primele șase luni de guvernare dar a avut și curajul de a lua decizii grele.

“Victor Ponta trebuie să fie în continuare premierul României, pentru că a aratat în mai puțin de șase luni capacitatea de a performa în această funcție, într-un context economic dificil, cu un președinte ostil și cu o viață politică internă tumultoasă”, a declarat Remus Lăpușan, președintele PSD Cluj.

Lăpuşan spune că Guvernul Ponta este lăudabil pentru că nu a avut niciun scandal de corupție, iar “economia este stabilizată și în creștere”.

Tot astăzi, candidatul Alianţei România Dreaptă Cluj la parlamentare, Adrian Papahagi, a demonstrat că pentru românii de rând, costul coşului zilnic de cumpărături s-a scumpit cu peste 10% după instalarea Guvernului Ponta, faţă de luna mai 2012.

Totodată, preşedintele PDL Cluj, deputatul Daniel Buda, a amintit că USL-ul se face că uită promisiunea de a reduce TVA la alimente. În schimb, în Guvernarea USL rămâne în istorie cu cea mai mare creștere la prețuri la alimente, din Uniunea Europeană.

You may also like

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.