Portocale TOXICE și migdale cu CIANURĂ retrase din magazinele românești

de clujazi

Conform ANSVSA, ca urmare a notificării primite din partea producătorului DennreeGMBH, a început retragerea de la comercializare și de la clienți a unor articole, din cauza detectării acidului cianhidric. Este vorba despre produsele „Dennree eco migdale prăjite măcinate 200G” și „Dennree eco migdale 250 g”.

În cazul în care ați cumpărat produsele menționate mai sus, vă rugăm să nu-l consumați și să îl returnați în magazinele Biocorner până la data de 28.02.022, urmând să primiți contravaloarea lui”, era anunțul postat pe site-ul instituției.

Portocale toxice din Turcia

„Motivul rechemarii este depășirea valorilor admise de reziduuri de pesticide (Clorpirifos). Portocalele au fost vândute în perioada 27 ianuarie – 11 februarie 2022. Se recomandă persoanelor care dețin produse din lotul 026 să nu le consume, ci să le distrugă sau să le aducă înapoi la punctul nostru de lucru din Afumați, Sos, Linia de Centura Dreapta, Nr. 92, Complex Su Market, Stand B8 județ Ilfov, respectiv Str. Sos. Garii nr. 16, Brănești, Jud. Ilfov“

You may also like

Scrie un comentariu

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.