Placa de păr creponat – o dată încercată, nu o veți mai uita

Spread the love

Părul creponat continuă să fie și în 2022 o alegere excelentă în materie de hairstyle. Cine nu a încercat, nu știe ce pierde. Este atât de ușor de realizat și acasă, în condițiile în care există aparatură specială, ușor de utilizat și acasă. Veți regăsi la Gina`s plăci de păr, uscătoare de păr și nu numai, în stoc imediat disponibil.

Cât despre placa de creponat este o certitudine că o dată ce o veți încerca, cu greu veți mai reuși să o uitați, undeva în sertare.

 

Părul creponat, preferat de orice femeie – iată de ce!

Părul creponat este interesant, atractiv, potrivit oricui, indiferent de trăsăturile chipului. Și cu toate acestea este ușor de obținut. Adică cu puțin efort și cu o placa de creponat parul potrivită. Nu, nu este un stil nostalgic al anilor 2000 când părul creponat pe toată lungimea părea să fie moda excentrică. Acum în mare parte femeile preferă șuvițe creponate pierdute prin desimea părului sau creponat la rădăcină.

Nu este de ignorat faptul că părul creponat înseamnă în egală măsură și avantaje. Printre altele, cele care au încercat acest hairstyle spun că părul are tendința de a nu se îngrășa mai repede de 3 zile, coafura rezistă și astfel părul este intact, chiar și în cazul celor care au firul de păr moale.

Creponarea părului înseamnă totodată și mai mult volum de la rădăcină. Este ceea ce unele femei ar da orice să aibă. Astfel, optează pentru păr creponat pentru aceste efect și coafează părul pe lungime așa cum își doresc.

 

Cum alegeți placă de creponat

Părul creponat îl puteți obține la salon. Procedura nu durează mult sau cel puțin nu ar trebui să dureze mult, în funcție și de lungimea părului și de tipul de placă utilizată. Există însă și o alternativă și această este despre o investiție pe care o puteți face o dată pentru multiplele dăți în care veți dori să vă faceți și singure părul creponat.

La Ginas.ro regăsim plăci de creponat părul. Cu o baghetă de tip fluture, aceasta este ușor de mânuit și chiar și cele care simt că au două mâini stângi o pot folosi cu succes. Nu este atât de greu, în condițiile în care setările sunt ușor de făcut. Placa are și o funcție practică de a se închide singură, după 60 de minute de la inactivitate.

Ce este interesant la acest produs se referă la posibilitatea de a seta treptele de încălzire. În funcție de tipul de păr și de necesitățile fiecăruia creponarea părului poate fi obținută mai ușor și mai repede setând corect pragul de încălzire.

Alegeți placa de creponat în funcție de funcțiile sale, de cât de ușor o puteți folosi, dar și în funcție de preț. Este unul din aspectele de importanță majoră. Nu vă simțiți încurajate să investiți o sumă prea mare de bani. Însă, placa de creponat de la Gina`s pare să fie o investiție rentabilă. Costă nici 200 de lei, include garanție, iar transportul va fi gratuit. În plus, dreptul de retur este extins până la 100 de zile și este gratuit.

Comandați online

Anul acesta vă puteți propune să fiți mai practice ca oricând. Așadar alegeți smart, aparatură ce poate fi utilizată cu ușurință acasă. Placa de creponat este imediat disponibilă la ginas.ro. Tot aici veți găsi și alte tipuri de plăci, de la cele de îndreptat părul și până la cele de ondulat, perii de păr, uscătoare de asemenea sau ondulatoare afro.

Comenzile sunt posibile exclusiv online, iar livrarea are acoperire națională.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.