Petru Călian roagă membrii PDL din Ardeal să o susțină pe Elena Udrea la conducerea partidului

de admin

Fostul deputat clujean Petru Călian, actual vicepreședinte al PDL Cluj, își roagă colegii din Ardeal să o susțină pe Elena Udrea la conducerea centrală a partidului.Petru Calian, foto - Otilia Muresan (1)

Unul dintre motivele invocate de către Petru Călian în acest sens este faptul că actuala conducere i-a uitat pe acei parlamentari care nu au mai prins un nou mandat la alegerile din iarnă.

„Am fost vicelider al grupului de parlamentari ai PDL timp de mai mulți ani și am lucrat cu mulți oameni de valoare, care au fost puși deoparte de actuala conducere a PDL: Dascălu, Ioan Oltean și chiar Elena Udrea. Pentru mine a fost un motiv de bucurie când dânsa și-a anunțat candidatura la conducerea PDL, pentru că nu a uitat de parlamentarii care nu au mai intrat în Parlament. Fac un apel la colegii din Ardeal, să fie foarte atenți, să sprijine acei oameni care doresc să revigoreze PDL într-un partid de opoziție adevărat”, a declarat vicepreședintele PDL Cluj.

Fostul parlamentar a menționat că la nivelul conducerii PDL Cluj încă nu s-a tranșat o poziție oficială în legătură cu alegerile din martie, din cadrul partidului.

You may also like

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.