Peste 1.000 locuri de muncă vacante, prezentate astăzi studenților economiști

de admin

Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor din Cluj-Napoca găzduiește astăzi un târg de joburi dedicat studenților economiști.

Printre standurile ocupate de firme s-a aflat și funcționarul electronic al Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Cluj, care a prezentat studenților peste 1.000 locuri de muncă disponibile.

“Organizăm a doua ediție a târgului de joburi, după cea găzduită în vara anului universitar trecut. Acțiunea de azi e încadrată în cadrul Săptămânii studentului economist, și reprezntă o interfață între noi, mediul de afaceri și cetățeni”, a declarat prodecanul FSEGA, Ioan Lumperdean.

Potrivit directorului AJOFM Cluj, Daniel Don, “Tinerii reprezintă numărul cel mai mare de persoane aflate în cutarea locurilor de muncă, atât în Uniunea Europeană, cât și în SUA sau Japonia, ca să nu amintim de Spania sau Italia. Din câte știți, pentru partea programatică 2014-2020, tinerii vor reprezenta un grup țintă foarte important pentru toate proiectele care se vor realiza. Vrem ca startul să vină mai repede, să începem deja pregătirile pentru a putea accesa fonduri consistente pentru 2014-2020”.

“Prin parteneriatul pe care îl avem cu FSEGA încercăm să atragem tinerii către AJOFM, către locuri de muncă, astfel încât să devină persoane ocupate și să-și continue pregătirea profesională. Încercăm să facem ca ei să obțină acea deprindere ca ei să învețe ce înseamnă un interviu, cum se construiește un CV ș.a. Aici am prezentat în stand și funcționarul electronic, cu toate cele 1.100 locuri de muncă vacante, gestionate de infotouch”, a adăugat Daniel Don.

You may also like

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.