Paulo Sergio: În confruntarea cu Interul ne-a lipsit eficacitatea

de admin

Tehnicianul formaţiei CFR Cluj, Paulo Sergio, a declarat că elevii săi şi-au deschis incredibil de multe ocazii de gol în faţa unei echipe mari, însă din păcate jucătorii clujeni nu au reuşit să înscrie.Inter Milano - CFR Cluj, foto Otilia Muresan (9)

“Ne-a lipsit eficacitatea. Am creat mai mult de zece șanse de gol, dar nu am marcat. L-am pierdut pe Gabi Mureşan în primele minute, iar strategia noastră a picat, după ce la început am făcut pressing bun. Nu m-am îndoit de calitatea Interului. Şi-au creat patru ocazii de gol în deplasare și au și au marcat de două ori. Noi am avut atunci tot patru ocazii, dar nu am marcat. Aici au avut jumătate de ocazie și au marcat de trei ori”, a declarat antrenorul.

De cealaltă parte, tehnicianul formaţiei Internazionale Milano este de părere că italienii au câştigat prin siguranță și putere.

“Am întâlnit o echipă bună, cu o abordare mai ofensivă de această dată, însă ne-am dorit mai tare victoria”, a spus Andrea Stramaccioni.

Mai departe, Interul va juca împotriva Tottenhamului, care s-a calificat în faza superioară cu un gol înscris în ultimul minut împotriva celor de la Lyon.

You may also like

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.