Părinții clujeni sunt de acord cu introducerea cataloagelor online pentru elevi

de admin

Aproximativ 30 de reprezentanţi ai asociaţiilor de părinţi legal constituite au răspuns afirmativ invitaţiei conducerii Inspectoratului Şcolar Judeţean Cluj de a participa la o dezbatere pe tema evoluţiei învăţământului clujean. Întâlnirea a avut loc marţi, 30 octombrie, cu începere de la ora 17,00 în sala de şedinţe a ISJ.

Conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean Cluj s-a întâlnit cu 31 de reprezentanţi ai asociaţiilor de părinţi legal constituite la nivel de judeţ pentru a le prezenta în detaliu situaţia învăţământului şi liniile de îmbunătăţire care au fost identificate.

Părinţii au fost în primul rând puşi la curent cu starea învăţământului clujean făcându-li-se o prezentare a situaţiei actuale cu menţiunile de îmbunătăţiri acolo unde a fost cazul, urmând ca, în timpul dezbaterilor, aceştia să întărească chiar unele soluţii găsite la nivel de ISJ. Astfel, introducerea catalogului online a fost agreată de majoritatea părinţilor prezenţi care au subliniat posibilitatea unui control mai bun asupra situaţiei şcolare a copiilor lor. De asemenea, unii s-au arătat nemulţumiţi de gradul redus de implicare al unor părinţi din unităţile şcolare de unde provin, arătând că introducerea catalogului online ar putea contribui chiar la o responsabilizare a părinţilor în ceea ce priveşte evoluţia şcolară a copiilor. Reticenţa cadrelor didactice din unele şcoli la ideea implementării acestui proiect a fost, totodată, adusă la cunoştinţa conducerii ISJ.

You may also like

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.