Papahagi: Andronescu trebuie să demisioneze! A garantat pentru proiecte de cercetare plagiate

de admin

Revista Nature, care a dezvăluit faptul că premierul Victor Ponta a plagiat mai bine de jumătate din teza sa de doctorat, prezintă o nouă serie de plagiate comise de cercetătorii români care depun proiecte pentru finanţare publică. Mai mult, ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, este acuzată că a avizat un astfel de proiect pentru o finanţare de 465.000 de euro.

Cel puţin 12 noi cazuri de plagiat au fost descoperite printre proiectele depuse de cercetătorii români pentru finanţare publică.

„Ecaterina Andronescu nu are altă soluție demnă, decât să demisioneze. Universitățile din Cluj trebuiau să fie încadrate până acum la universități de cercetare avansată, însă în schimb, un universitar cluejan ia la fel de mulți bani ca unul din fabricile de diplome din Oltenia sau Maramureș. Astăzi domnește în continuare impostura, plagiatul. Ponta și Andronescu nu au altă soluție decât să demisioneze”, a declarat, astăzi, Adrian Papahagi.

Andronescu mai este acuzată că, în calitatea de rector al Politehnicii din Bucureşti, a semnat cererea de finanţare a unui proiect plagiat, în valoare de 465.000 de euro.

You may also like

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.