OT PDL Cluj inițiază campania „Culorile Iubirii”

de clujazi

OT PDL Cluj inițiază în perioada 14 februarie (Valentine’s Day) și 24 februarie (Dragobetele) campania „Culorile Iubirii”. Prin această campanie, aflată deja la a doua ediție, OT PDL Cluj încearcă să promoveze iubirea ca formă autentică de manifestare a spiritului uman. „Astfel, dorim să îi aducem pe clujeni, fie ei tineri sau în vârstă, mai aproape de valorile sănătoase de dreapta. În fiecare zi vom promova unul dintre domeniile care ne definesc ca organizație politică: familia, cultura, tradiția, dragostea, implicarea civică, sportul, comunitatea, respectul față de natură”, se arată într-un comunicat al organizației.Iubeste cultura

Acțiunea presupune transmiterea mesajelor organizației noastre prin intermediul inimioarelor care vor fi prezente în Iulius Mall Cluj în intervalul 17-20 și în fața sediului PDL Cluj, Bulevardul Eroilor, Nr. 2, Cluj-Napoca, în intervalul 12,00 – 17,00. Inimioarele vor purta în fiecare zi o culoare și un mesaj diferit.

Clujenii trebuie să caute inimioarele noastre prin oraș și să adere la valorile noastre făcându-și o poză alături de mesajul propus apoi să intre pe contul de facebook al campaniei (facebook.com/culorile), să dea like la pagină și apoi să strângă de la cei iubiți cât mai multe like-uri pentru poză. Pozele cu cele mai multe like-uri la sfârșitul campaniei vor fi premiate de Dragobete cu trei cine romantice și multe alte premii.

You may also like

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.