Online este mai simplu sau cum s-a ajuns la digitalizare și în ceea ce privește programările la salonul de beauty, prin Stailer

Spread the love

Dacă până acum obișnuiați să vă dedicați câte ore bune pentru a căuta un loc liber la unul din saloanele de beauty din Cluj-Napoca, trebuie să știți că de acum totul poate fi simplificat. O platformă dedicată acestei nișe de servicii vă aduce mai aproape de prestatorii de servicii. Este liantul de care aveți nevoie, pentru că da, o programare în aceeași zi este posibil de găsit și asta nu trebuie să însemne un efort extraordinar. Cât e Clujul de mare, câte saloane sunt, tot atât de multe șanse aveți să găsiți ceva potrivit. Stailer este platforma care vă promite această rapiditate.

Stailer este disponibil oricui, oricând

Principiul după care pot fi realizate programările la salon, în stil clasic, sunt primul venit, primul servit. Și aici începe bătălia telefoanelor. Este mult timp pierdut până când găsești un răspuns la capătul celălalt de telefon. Așa că stailer.ro a venit să remedieze fix aceste situații. Un cont creat în cadrul acestei platforme înseamnă avantaje multiple:

  • Căutați rapid orice salon din Cluj-Napoca și tot ce are disponibil din lista de servicii.
  • Căutați specific în funcție de serviciul dorit, cine are disponibilitate de program.
  • Vizionați lista completă de servicii pentru un salon anume avut în vedere, inclusiv sunteți ghidați spre locație sau puteți analiza fotografiile de prezentare disponibile.
  • Programați, schimbați, anulați, repetați programarea, setați remindere pentru toate aceste date.

Altfel spus, este cam tot ce ați avea nevoie pentru alegeri mai rapide în materie de servicii de beauty. Un soi de agendă virtuală, unde toate aceste detalii sunt mai ușor de gestionat, nu vă costă nimic să creați un cont, dar vă este instrument util. Timpul dedicat căutărilor poate fi mai scurt ca oricând și nici nu trebuie să vă condiționați de ora căutărilor.

În drum spre serviciu, în trafic, în pauza de masă sau oricând puteți programa un tuns pentru femei Cluj. Atât de simplu!

Servicii de beauty pentru bărbați și femei, disponibile exclusiv în Cluj-Napoca

Inovația pe care această platformă o aduce ține cont doar de serviciile de beauty disponibile în Cluj-Napoca. Deocamdată! Acestea sunt dedicate atât femeilor, cât și bărbaților; tuns, make-up, pensat, epilare, sunt câteva dintre acestea. O dată stabilită ziua și ora la care doriți programarea lista de opțiuni este afișată cu toți prestatorii de servicii disponibili. Puteți însă căuta și în funcție de reputația unui salon.

Acest concept vine să susțină digitalizarea în masă, de care de altfel avem nevoie. Trăim pe fugă, suntem în alertă, comandăm mâncare, totul este fast, înlocuim multe din activitățile consumatoare de timp și energie pentru a putea direcționa resursele, poate cele mai importante, în propria persoană. Așadar de ce să nu fie cazul și programărilor la salon?

Pentru curioși, cei care doresc să încerce, Stailer oferă și suport live. Asta pentru că în completare, reminderele pot fi și de tip SMS primit cu ceva timp înainte de o programare setată. Să descoperim deci viitorul în materie de programul frumuseții!

One thought on “Online este mai simplu sau cum s-a ajuns la digitalizare și în ceea ce privește programările la salonul de beauty, prin Stailer

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.