O nouă serie de polițiști au absolvit Școala de Poliție din Cluj

de admin

Emoţiile celei de a şaptea promoţii de absolvenţi a Şcolii de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca au atins cote maxime miercuri, 28 noiembrie, odată cu participarea la cursul festiv şi la festivitatea de absolvire care au marcat finalul calităţii lor de elevi ai şcolii clujene de poliţie.

Anul acesta, şeful promoţiei este RAUS OANA CRISTINA, cu media 9,84, urmată de MAXIM VALERIU CRISTIAN, cu media 9,70, şi de JUCAN CARMEN LIVIA, cu media 9,60.

Ziua a debutat cu un ultim curs festiv, urmat de dezvelirea panourilor seriei 2012, a plăcii de onoare inscripţionate cu numele şefului de promoţie şi cu sădirea copacului promoţiei.

La festivitatea înălţării în grad au participat: chestor principal de poliţie IOAN NICOLAE CĂBULEA, secretar general adjunct al Ministerului Administraţiei şi Internelor; comisar şef de poliţie CLAUDIU VASILE CUCU, adjunct al inspectorului general al Poliţiei Române; comisar şef de poliţie HRISTACHE TROFIN, director adjunct al Direcţiei Management Resurse Umane din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române; chestor de poliţie dr. IOAN PĂCURAR, inspector şef al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Cluj; alte oficialităţi şi parteneri ai şcolii.

Cei 281 de absolvenţi ai promoţiei 2012 au fost pregătiţi pentru specializarea Ordine Publică.

Înfiinţată în anul 2004, şcoala de poliţie clujeană a pregătit până acum şapte promoţii de elevi, respectiv peste 1.600 de agenţi de poliţie.

You may also like

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.