Mircia Giurgiu face greva foamei alături de sindicaliştii de la Poştă

de admin

Candidatul USL pe Colegiul 1 la parlamentare a demarat astăzi greva foamei ca semn de protest la adresa Guvernului condus de Victor Ponta, care nici până la această dată nu a oferit o soluţie la problema existentă în cadrul CNI Coresi SA.

Protestul împotriva propriului partid a început în faţa sediului Prefecturii Cluj, unde prefect este Gheorghe Vuşcan (USL).

Giurgiu reclamă comportamentul abuziv al noului director general interimar faţă de salariaţi şi liderii de sindicat, care ar urmări doar vânzarea efectivă a sucursalelor din Cluj, Craiova, Oradea, dar şi a sediului central din Bucureşti – Casa Presei Libere. Mai mult, acesta ar fi angajat 12 persoane cu un salariu de 5.600 lei fiecare, în timp ce a concediat personal din departamentul de producţie,  care câştigau salarii de 700 lei.

“Salariaţii vor fi scoşi în stradă, iar utilajele vor fi vândute. Am apelat la această cale pentru a rezolva problema cât mai urgent”, a declarat deputatul.

Începând de ieri seara, atât Mircia Giurgiu, cât şi alţi trei angajaţi ai Poştei, au încetat să consume mâncare şi să bea apă, până la rezolvarea situaţiei grave din cadrul companiei.

“Sigur nu se poate opri totul pentru că am venit noi aici, câţiva, dar oamenii trebuie să ştie ce se petrece acolo, com se cheltuiesc banii publici, şi avem obligaţia morală de a face acest lucru. Dacă nu se remediază problemele, ne adunăm mai mulţi protestatari”, a declarat Pescar Dafin, angajat în cadrul Poştei de 30 de ani.

You may also like

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.