Locul de vis din inima Transilvaniei, care i-a impresionat pe vloggeri străini

Spread the love

La distanță de două ore de condus din Cluj-Napoca, „Raven`s nest” este o pensiune situată în comuna Sălciua de Jos, județul Alba, într-o zonă muntoasă retrasă. Proprietarii pensiunii au recondiționat și relocat aici case vechi, transilvănene, ce datează din secolele XIII și IXI, au amenajat un Spa sub formă de butoi, cu vedere spre munte și un cinematograf în aer liber.

Locul a devenit cunoascut însă, după ce Stephan și Jess, doi vloggeri australieni, au ajuns la „Raven`s nest” în vara acestui an și au realizat un clip în care se declarau fascinați de cadrul de poveste din inima Transilvaniei. Cei doi și-au făcut un job din a cătători în jurul lumii și a-și documenta experiențele. Canalul lor de YouTube „Flying the nest” are 716k de abonați și este unul dintre cele mai urmărite vlogguri de călătorie din Australia.

„Am condus toată ziua prin munții Transilvaniei, până am ajuns în locul în care vom dormi peste noapte. Acesta este un sat autentic transilvănean, unde literalmente au fost aduse case vechi de 200 de ani, renovate și amplasate în mijlocul sălbăticiei. Și sunt foarte entuziasmat de când am ajuns aici. Am stat în multe locuri frumoase de când am venit în România, dar cu siguranță acesta este în topul listei noastre.” spune Stephan în vlogul său.

Șandru Teodora

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.