Liviu Dragnea l-a felicitat pe prefectul Vuşcan pentru intervenţia avută în cazul accidentului aviatic din Cluj

În ciuda scandalului în legătură cu felul în care a fost coordonată acţiunea de salvare a victimelor accidentului aviatic, vicepremierul Liviu Dragnea i-a felicitat pe cei implicaţi operaţiune. Cel puţin aşa susţine prefectul de Cluj într-o discuţie filmată cu o camera ascunsă de reporterii Digi24.avion accident apuseni clujazi

Doi oameni, un pilot şi un student în anul V la medicină, aşteptau, zdrobiţi, să fie salvaţi de ore bune, însă au murit de frig în cele din urmă.

„Noi am fost acolo la întâlnirea cu vicepremierul Dragnea. Ne-a transmis felicitări tuturor structurilor implicate, inclusiv pentru acţiunea de luni. N-am nimic să ascund, noi ne-am implicat din primul moment”, susţine prefectul Ioan Vşcan, filmat cu camera ascunsă.

În tot acest timp, prefectul Gheorghe Vuşcan, care era şeful local al celulei de intervenţie deşi a fost prezent la faţa locului, căuta victimele prin alte locuri, haotic, având în mâini o hartă turistică.

Vuşcan i-a ignorat şi pe salvamontiştii care aveau la ei soluţia salvatoare pentru localizarea epavei.

Cu toate acestea, el a fost felicitat de Liviu Dragnea.

Prefectul s-a felicitat şi pe el însuş, astăzi,i pentru modul în care a intervenit.

Abia ieri autorităţile au aflat că în mod oficial accidentul s-a petrecut în judeţul Cluj.

1 Comment:

  1. […] Tot la capitolul “felicitări din burtă” intră şi Liviu Dragnea, care după ce că şi-au pierdut viaţa doi oameni în vârful muntelui, după ce că autorităţile au ajuns la ei după şaşe ore şi cu mâinile în buzunar a găsit de cuviinţă la rândul său să transmită felicitări prefectului. “Noi am fost acolo la întâlnirea cu vicepremierul Dragnea. Ne-a transmis felicitări tuturor structurilor implicate, inclusiv pentru acţiunea de luni. N-am nimic să ascund, noi ne-am implicat din primul moment”, susţine prefectul Ioan Vşcan, filmat cu camera ascunsă. […]

Comentariile sunt închise.