Lenjeriile Finette – somn odihnitor în orice dormitor

Primul lucru pe care îl faci după ce ajungi acasă, bine obviously după ce te speli pe mâini, este să te schimbi de hainele de afară în pijamale sau haine comode și să te arunci pe pat. Ai așteptat momentul ăsta toată ziua, mai ales dacă a fost în particular una stresantă. Când îți revezi patul, parcă îți revezi cel mai bun prieten.

Pe măsură ce înaintezi în vârstă, ajungi la vorba părinților “Cum îți așterni așa dormi.”. Bine, asta se aplică și în alte cazuri ale vieții, nu doar când e vorba de înfățat patul. Observi și tu acum că e extrem de importantă calitatea lenjeriei în care dormi. Finette este universul lenjeriilor ce-ți vor face corpul să se relaxeze la simpla lor atingere, de fiecare dată când te arunci extenuat pe pat.

De ce să alegi lenjeriile Finette

Dacă ai auzit de lenjeriile turcești sau de Pucioasa, atunci știi că cei de la Finette au în catalogul online calitate sublimă. Fiind confecționate din bumbac 100%, lenjeriile lor îți aduc numeroase beneficii. În primul rând îți aduc beneficii sănătății, fiindcă țesăturile lor nu sunt impregnate cu substanțe chimice dăunătoare organismului. Lenjeriile din bumbac sunt ideale chiar și pentru pielea delicată a bebelușilor, deci îți imaginezi că este potrivită chiar și pentru tine.

În al doilea rand, lenjeriile din bumbac sunt ideale pentru toată perioada anului. Vara îți absorb umezeala corpului în exces, iar tu nu te vei supraîncălzi în timpul somnului. Iarna bumbacul parcă te cuprinde într-o îmbrățișare călduroasă, menținându-ți temperatura corpului la nivelul optim.

 

Vei regăsi pe www.finette.ro o varietate de modele, dimensiuni și texturi diferite dintre care poți alege în funcție de preferințe. Fii cu ochii pe ofertele lor promoționale, fiindcă în acea categorie poți cumpăra o lenjerie, iar pe a doua o primești gratuit. Dacă lenjeriile tale erau deja cam bătute de soartă și tot te gândeai să le schimbi, uite că ai ocazia să ai două nou-nouțe, care să te aștepte când te întorci de la muncă.

Cuverturile de pat Finette – un must-have în orice dormitor

Cuverturile au dublu rol și anume oferă protecție patului tău împotriva prafului, razelor UV și lichidelor vărsate accidental și rol estetic. Cuverturile completează design-ul total al dormitorului, iar cei de la Finette dispun de nuanțe ce se potrivesc în orice ambient. Cuvertura este ideală de folosit chiar și atunci când tragi un pui de somn. Pur și simplu o tragi pe tine, te transformi într-un burrito, un cocon cozy de fericire și în 2 minute ai și plecat în tărâmul viselor. Vei regăsi cuverturi de pat atât cu modele cât și fără, dublu reversibile, matlasate.

Cuverturile și lenjeriile Finette sunt de o eleganță aparte. Imprimeurile lor sunt rezistente în timp și fac față spălărilor și utilizărilor repetate. Când investești în calitate investești în tine, în confort suprem și bunăstarea psihicului și fizicului tău. Alege lenjeriile Finette dacă îți dorești și tu somn calitativ, în textile fine, ca și cum te-ai așeza într-un nor de fiecare dată.

Intră pe www.finette.ro să descoperi toate colecțiile. Pentru alte informații poți scrie la finette.ro@gmail.com.

 

 

Lasă un răspuns