[VIDEO] Jandarmul clujean Adrian Petre a depăşit recordul naţional la flotări

de admin

Jandarmul clujean Adrian Petre a depăşit, în această seară, recordul naţional la flotări, cu un număr de 1.419 flotări în 49 de minute, depăşind cu peste 100 de flotari vechiul record.Adrian Petre, foto - Otilia Muresan 3

Plutonierul major Adrian Petre, angajat al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Cluj, detaşat la Curtea de Apel, a declarat că şi-a propus să bată acest record în urma unui accident suferit la campionatele internaţionale de judo din Africa.

Alături de el au fost în această seară soţia şi băiatul său, colegii săi de la Jandarmerie, însoţiţi de generalul Aurel Litan şi câştigătorul concursului Românii au talent, Cristian Gog.

Andrei Petre a fost deosebit de concentrat în această seară şi pus pe fapte, dovadă fiind faptul că până la ora 18,32 avea deja 1049 de flotări executate.

După ce a executat ultima flotare, jandarmul clujean s-a prăbuşit pe tatami.

Recordmenul naţional şi-a păstrat ultimele puteri pentru a-l lua în braţe pe fiul său, căruia îi curgeau lacrimi de bucurie pe obraji.

Adrian Petre speră ca prin doborârea recordului la flotări să atragă sponsorizări pentru a putea participa la competiţii de judo şi totodată să încurajeze cât mai mulţi oameni să practice sportul.

You may also like

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.