Jandarmii clujeni au aplicat amenzi în valoare de peste 42.000 lei în luna octombrie

de Otilia Muresan

În cursul lunii octombrie, efectivele din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Cluj au executat un număr de aproximativ 1.590 de misiuni la nivelul judeţului. Circa 890 dintre acestea au fost misiuni de asigurare a ordinii publice pe timpul manifestărilor de protest, sportive şi cultural-artistice, în timp ce 474 misiuni de menţinere a ordinii publice atât în mediul urban cât şi rural din judeţul Cluj, în staţiunile montane şi pe traseele turistice adiacente.

Pe lângă acestea, au mai fost acţiuni de intervenţie (68), acţiuni pentru punerea în aplicare a mandatelor de aducere (78) şi acţiuni executate în cooperare cu alte instituţii (Poliţia, Parchetul, organele silvice, executorii judecătoreşti, I.T.M. Cluj, DIICOT, RENEL), în număr de 82.

Toate aceste misiuni au avut ca obiective creşterea gradului de siguranţă a cetăţenilor şi prevenirea şi combaterea infracţionalităţii.

În cadrul acţiunilor organizate atât în mod independent cât şi în colaborare cu efective ale Poliţiei clujene pe linia prevenirii şi combaterii fenomenului infracţional şi contravenţional au fost constatate 17 infracţiuni cu 12 autori reţinuţi.

Au fost aplicate 156 amenzi contravenţionale, pentru încălcarea unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice şi pentru comerţ ilicit, în valoare de aproximativ 42.900 lei.

You may also like

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.