Informații utile despre Blackjack 6 deck

Spread the love

Jocul de blackjack a evoluat de la descoperirea sa în secolul al XVII-lea. Au apărut  diferite variante în diverse țări, iar una dintre cele mai populare este varianta Blackjack 6 Deck. De la jocul „21” până la Double Attack, Blackjack-ul a devenit nu doar un joc de petrecere a timpului liber, ci o profesie profitabilă pentru mulți oameni de pe tot globul.

O scurtă istorie a Blackjack

Blackjack-ul a fost dezvoltat pe parcursul secolului 17 și datorită popularității sale, casele de jocuri de noroc au oferit bonusuri pentru a încuraja oamenii să joace. Payout-ul de la zece la unu este un exemplu al acestui bonus în care jucătorul trebuie să aibă un as de pică și un blackjack.

 

Jocul de cărți 21 este un precursor al Blackjack-ului. A devenit cunoscut pe scară largă în Franța în secolul 18 și s-a împânzit treptat în toată America. Când Blackjack-ul a ajuns în Nevada, majoritatea oamenilor încă îl numeau 21. Termenul „Blackjack” l-a înlocuit, deoarece bonusurile au fost eliminate din cazinouri.

Popularitatea jocului de Blackjack

Când vine vorba de jocuri de cazino, Blackjack este unul dintre cele mai populare. Acesta poate fi jucat, de exemplu, în cazinoul Superbet. Jucătorii aleg adesea blackjack datorită strategiilor de  învingere a dealerului.

Numărul de pachete de cărți utilizate la masă afectează șansele de joc. Jucătorul primește mâna superioară când știe numărul de pachete jucate.

Blackjack-ul este un joc îmbunătățit de strategia potrivită. Există, de asemenea, diferite tactici atunci când vine vorba de alte jocuri. La ruletă, jucătorii se bazează mai mult pe înțelegerea cotelor fixe, în timp ce la Baccarat jucătorii se bazează mai mult pe șanse.

Bazele Blackjack-ului

Blackjack folosește pachetul standard de 52 de cărți, cu scopul de a-l învinge pe dealer fără a trece peste 21. Iată câteva dintre regulile de bază de care trebuie să țineți cont:

  • Jetoanele sunt utilizate atunci când vine vorba de pariuri;
  • Cărțile cu față în sus au valoare de 10, în timp ce Așii (A) sunt în valoare de 1 sau 11.
  • „Hit” este un termen folosit când un jucător cere o altă carte.
  • „Dublare” (Double Down) pariul se dublează, iar jucătorul mai primește încă o carte. Este obligat să se oprească indiferent de totatul obținut.
  • „Split” jucător are în mână o pereche și are posibilitatea de a împărți cele două cărți prin repetarea mizei. În acest caz se joacă două mâini simultan, dealerul împărțind cărți pentru ambele mâini.
  • „Surrender” se folosește atunci când jucătorul se poate „preda” după ce primește cele 2 cărți, primind înapoi doar ½ din suma pariată.
  • Double / Split se poate face doar la prima mișcare.
  • Când depășiți 21, dealerul câștigă.

Strategii de câștig pe care trebuie să le cunoașteți

Blackjack 6 Deck se poate juca pariind pe una până la trei mâini. Una dintre strategiile folosite de mulți este tehnica Double Down. Se folosește după împărțirea  primelor două cărți, astfel încât fiecare mână să primească câte o carte după împărțire.

Surrender și Double Down nu sunt permise în timpul jocului. Trebuie doar să alegeți între Stop sau Bust când cereți o altă carte.

Una dintre cele mai bune modalități de a câștiga la Blackjack 6 Deck cu un soft 17 este să nu mai luați vreo carte (stand). Adică, trebuie să finalizați totalul și să vă opriți.

Un alt lucru pe care îl puteți lua în considerare este găsirea de mese în care miza este perfectă pentru dvs. Puteți face acest lucru prin a vă familiariza cu regurile din cazinou. Veți găsi mese în care veți merge umăr la umăr cu dealerul sau unde există mai puțini jucători de blackjack.

Alegeți o masă care oferă opțiunea Double Down, în special cu un As (A) în raport cu cele șase cărți ale dealerului. Blackjack-ul oferă diverse modalități de  câștig, evoluând de-a lungul anilor.

Variante de Blackjack

Din cauza popularității jocului de Blackjack, au apărut diferite variate pe tot globul. Ele pot fi diferențiate atunci când vine vorba despre reguli și modul în care sunt distribuite cărțile. Iată câteva dintre variantele de Blackjack pe care trebuie să le încercați:

Blackjack progresiv

În cazul blackjack-lui progresiv, jucătorii au voie să câștige jackpot-ul progresiv.

Blackjack european

Blackjack-ul european este jucat cu 2 pachete de cărți. Jucătorilor li se oferă două cărți cu față în sus, iar dealerul va avea o carte cu fața în sus. Până când jucătorul nu ia o decizie cu privire la modul de a juca, cartea dealerului nu poate fi distribuită.

Spanish 21

Spanish 21 este cunoscut și sub numele de Blackjack-ul spaniol. Această variantă se joacă cu șase sau opt perechi de cărți. 48 vor fi utilizate în joc. În acest joc, dealerul câștigă mâna dacă are blackjack sau 21. Va rezulta egalitate dacă jucătorul are și un blackjack.

Acum că ați aflat informații utile despre termenii și strategia jocului de Blackjack 6 Deck, nu ezitați să jucați acest joc interesant. Succes!

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.