Implantul, singura cale de a redobândi podoaba capilară. Află despre clinica Dr. Felix Hair Implant

de clujazi

Podoabă capilară este unul din atuurile fizice. Pentru femei poate fi chiar o armă a seducției. Chiar dacă în zilele noastre am mai depășit aceste bariere ale convenționalului, femeile sunt frumoase și cu părul scurt, totuși când vine vorba de lipsa părului și de goluri pe scalp este o problemă. Nu cât de rar este părul îi preocupă pe unii, ci cât de neuniform este distribuit. Încearcă să mascheze această situație cu tot felul de soluții temporare. Soluția optimă și pe termen lung este implantul de păr.

 

Despre procedura de implant de par am auzit cu toții. Iar acum avem în țară medici specialiști, iar cei interesați de procedură nu mai trebuie să călătorească peste hotare pentru această intervenție. Implantul de păr poate fi realizat în cadrul clinicii de prestigiu Dr. Felix Hair Implant.

 

Femeile și bărbații deopotrivă pot apela la această intervenție

 

Așa cum veți găsi și în pagina oficială a clinicii bucureștene și anume la Drfelixhairimplant.ro, astfel de intervenții pot fi atât pentru femei, cât și pentru bărbați. În plus, serviciile medicale aici sunt completate și de implant de barbă sau sprâncene.

 

Merită amintit că tehnica folosită pentru această procedură se numește Q-FUE. Și vă interesează să știți despre ea întrucât aceasta presupune ceva diferit față de clasică metodă de implant. Pacientului îi sunt recoltate firele de păr din zona cefei și reimplantate acolo unde este necesar. Metoda este mai puțin invazivă, nu presupune tăiere de scalp. Așadar, nu rămân cicatrici, sângerarea este minimă, pacientul are recuperare mai ușoară și mai rapidă.

 

Poate că unul din cele mai importante aspecte legate de avantajele acestei metode de implant de păr se referă la rezultate. Românii au o vorbă din popor: baba la frumusețe rabdă. Ei bine, aproape oricine ar fi dispus să îndure ce e necesar pentru a avea în cele din urmă aspectul mult dorit. Dar nu trebuie să fie așa. Astfel, prin tehnica Q-FUE pacientul are parte de rezultate îmbunătățite. Și asta se datorează faptului că tehnica este în mare parte una manuală, firele vor fi implantate fir cu fir, în unghiul dorit. Tocmai de aceea și rezultatul va fi unul natural.

 

Prima consultație poate fi și online

 

Sunteți convinși că asta vă doriți, mai rămâne să vă hotărâți 100%. Partea financiară este decisivă adesea. Trebuie să știți că prețul unei astfel de intervenții este diferit, depinde de la caz la caz de cât de extinsă este zona, câte fire pot fi recoltate și câte sunt necesar de implantat.

 

Așadar, o estimare de preț o veți obține că urmare a unui consult de specialitate. Pentru cei care nu sunt din capitală este greu să se organizeze în așa fel încât să ajungă aici, așadar pot cere ca prima consultație să fie online. Medicul specialist analizează situația și poate oferi sfaturi despre ce abordare propune și care sunt costurile implicate.

 

Implantul de păr poate fi salvator

 

Până la un punct nu mai este vorba doar despre lipsa de păr. Ci și despre efectele acestei situații asupra unei persoane. Pare firesc să vedem femeile cu păr lung și voluminos, pare firesc să vedem bărbații cu păr sau complet chei, însă cu goluri pe scalp, înainte de vârsta a treia înseamnă îmbătrânire prematură. Adevărul este că aspectul este îmbătrânit cu câțiva ani.

 

Nimic nu vă salvează, situația este ireversibilă și puteți cel mult să acoperiți acele zone. Metodele de orice fel se dovedesc a fi nerentabile în comparație cu un implant de păr. Procedura este mai puțin invazivă, vă reîntoarceți rapid la viața cotidiană și pe termen lung redobândiți podoaba capilară.

 

Descoperiți și alte detalii în pagina oficială a clinicii bucureștene.

 

 

Contact:

 

Șoseaua Nordului Nr. 102G, sector 1, București

[email protected]

You may also like

Scrie un comentariu

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.