Huedin: ŞOCANT. Tânăr de 18 ani mort după o căzătură la o petrecere unde s-a folosit şi spary lacrimogen

de Otilia Muresan

În 23.02.2013, ora 01:18, Poliţia Oraşului Huedin, a fost sesizată prin SNUAU 112, cu privire la faptul că în faţa unui magazin din localitate se află căzută o persoană de sex masculin, în stare de inconştienţă.Ambulanta, foto- Otilia Muresan

Poliţiştii au interveni la locul indicat şi au stabilit că tânărul se numeşte   T. . Sergiu-Florin de 18 ani, din comuna Călăţele, jud. Cluj, iar din cercetările efectuate a rezultat că acesta, în 22/23.02.2013, a participat la o petrecere organizată într-o sală de nunţi din localitate.

Tânărului i s-au acordat primele îngrijiri medicale la faţa locului şi a fost transportat la Spitalul Orăşenesc din Huedin, dar cu toate eforturile făcute de medici pentru resuscitare, acesta a decedat. Medicii au stabilit diagnosticul preliminar stop cardio-respirator, fără a fi constatate urme de violenţă.

Pentru stabilirea cauzei morţii tânărului s-a solicitat la Institutul de Medicină Legală Cluj-Napoca efectuarea unei necropsii.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea împrejurărilor în care a survenit decesul tânărului T. Sergiu-Florin, fiind necesare concluziile necropsiei.

De asemenea poliţiştii au stabilit că M. Ioan Horea, de 28 ani, din Huedin, care a participat la petrecere, a utilizat un spray iritant-lacrimogen.

 Suspectul M. Ioan Horea a fost depistat de poliţişti şi este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, cercetările fiind supravegheate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Huedin.

You may also like

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.