Horea Uioreanu, preşedintele CJ, a demisionat din funcţiile politice deţinute în PNL Cluj

de admin

Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Horea Uioreanu, a decis să demisioneze din funcţiile deţinute în cadrul PNL Cluj.uioreanu nicoara

„Motivele demisiei mele din funcția de vicepreședinte al Biroului Teritorial Județean(BPJ) Cluj și membru al acestui organism, nu au nicio legătură cu apropiatul Congres al partidului. Este o decizie personală, luată după o analiză atentă a dinamicii politicii locale. În actul trimis BPJ și conducerii centrale a partidului, și pe care n-am dorit sa-l fac public, mi-am motivat foarte clar gestul care a determinat renunțarea la funcțiile politice amintite. Am convingerea că în viitorul apropiat toate cele sesizate de mine se vor rezolva, problemele fiind, repet, unele de interes local. De altfel, poziția mea legată de Congresul PNL este cât se poate de limpede, ea fiind exprimată în declarația comună pe care am semnat-o alături de toți președinții de consilii județene membri ai PNL. Ca urmare, resping categoric toate speculațiile care leagă gestul meu de apropiatul Congres al PNL sau orice alt eveniment”, spune Uioreanu.

Preşedintele PNL Cluj, Marius Nicoară, nu crede că demisia lui Uioreanu afectează imaginea partidului.

Horea Uioreanu rămâne președinte interimar al organizației municipale Cluj-Napoca a partidului, pentru a organiza alegerile interne din 2 martie.

You may also like

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.