Gurzău către Ponta – creșterea prețului la producătorii de gaze duce la creșterea tarifelor la populație

de admin

Propunerea USL privind taxarea veniturilor suplimentare obţinute de producătorii de resurse naturale va avea efect direct asupra facturilor consumatorilor casnici.

Deputatul PDL Cluj, Adrian Gurzău, consideră că recenta măsură anunţată de Guvernul Ponta în ceea ce priveşte taxarea a ceea ce înseamnă venit suplimentar al companiilor care exploatează resursele naturale, va conduce în mod automat la o creştere semnificativă a facturilor consumatorilor casnici.

Iată că, marile promisiuni ale Guvernului Ponta privind asigurarea unui standard de viaţă European pentru toti românii, prin intoxicări electorale de creştere a pensiilor şi a salariilor, se dovedeşte a fi o mare ipocrizie politică. În concret, nu asistăm decât la dublarea preţurilor, a facturilor la utilităţi şi încercarea mizeră de inducere în eroare a populaţiei prin iniţierea unor măsuri populiste şi demagogice. Mai mult, chiar dacă inclusiv partenerii internaţionali si europeni ne-au solicitat în repetate rânduri reducerea numărului de taxe şi impozite, reducerea numărului de angajaţi din sistemul public, reprezentanţii USL tratează cu ignoranţă aceste mesaje. Le solicit colegilor din Parlamentul României, inclusiv membrilor Guvernului Ponta să renunţe la acest tip de măsuri populiste iniţiate strict cu scop electoral şi să ţină cont de faptul că România este stat cu drepturi depline în Comunitatea Europeană, iar tratarea cu indiferenţă a tot ceea ce presupune respectarea directivelor şi deciziilor europene echivalează cu restrângerea unor drepturi sau chiar cu sancţiuni financiare

You may also like

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.