FOTO.VIDEO Aeroportul clujean a sărbătorit pasagerul ”2 MILIOANE”. Este din București

de clujazi

Astăzi, Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj a marcat momentul în care a înregistrat pasagerul cu numărul 2 milioane din acest an. Este vorba despre o româncă, Daniela Sava, care a ajuns joi pe o cursă Ryanair de la Charleroi – Bruxelles și a fost primită cu flori de către conducerea aeroportului din Cluj.

„Călătoresc foarte mult în Europa și în afara Europei. Sunt foarte surprinsă, mulțumesc pentru cadou și Doamne Ajută să meargă totul bine. Plecăm în vacanță. Deseară avem un alt zbor de la Cluj. Am venit din Belgia, aici facem o escală și plecăm mai departe”, a spus Daniela Sava.

În acest an, conducerea Aeroportului Internațional Cluj își propune să atingă un moment istoric, și anume să depășească cifra de 3 milioane de pasageri, ceea ce ar fi pentru prima dată în istoria aeroportului.

Depăşirea pragului de 2.000.000 de pasageri înregistraţi la exact 3 luni de când am sărbătorit împreună în luna mai 1 milion de pasageri şi respectiv cu 2 luni mai devreme decât în anul anterior, este o performanţă care ne onorează dar şi o motivaţie de a continua eforturile de dezvoltare. Sperăm să depășim 3 milioane de pasageri pentru prima data în istoria aeroportului, din acest motiv am luat foarte multe măsuri pentru dezvoltarea infrastructurii, a precizat David Ciceo, directorul aeroportului.

Daniela Sava a avut norocul să fie aleasă și să primească un premiu special la momentul debarcării, constând într-un bilet de avion, flori și un cadou oferite de Aeroportul Clujean „Avram Iancu”. Aceasta a sosit cu zborul Ryanair de la Charleroi – Bruxelles, în jurul orei 10,00.

„Vreau să mulțumesc și să felicit Aeroportul Cluj că a ajuns la cest moment și să felicit câștigătoarea noastră. Am vizitat puțin prașul Cluj-Napoca și mi-am dat seama că este o oportunitate extraordinară pentru toți turiștii care doresc să îl viziteze, a spus Alicja Wojcik Golebiowska, Country Manager Ryanair CEE and Baltics.

You may also like

1 comentariu

Sandu Bria 17 august 2023 - 09:45

Frumos.
Dar la Wizzair la a câtea tzeapă suntem?

Răspunde

Scrie un comentariu

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.