Fostul şofer de la Prefectura Cluj, acum director la Agricultură: „Cred că mă voi descurca”

de admin

Marius Popu, fost şofer al Prefecturii Cluj, numit recent în funcţia de director la Direcţia Agricolă Judeţeană Cluj, crede că se va descurca în noul post pe care îl deţine deşi nu are studii specializate în domeniu.

Dânsul a fost detaşat la Prefectură pe o perioadă determinată.

Întrebat fiind dacă studiile finalizate la Universitatea Tehnică  îl ajută la agricultură, dânsul a spus: „Păi nu ştiu. Cred că da. Eu am terminat secţia de Mecanică Agricolă din cadrul Universităţii Tehnice, care este pe domeniu”.

El a fost criticat astăzi de către prefectul Gheorghe Vuşcan, pentru că instituţia pe care o conduce Popu ar fi primit doar 3 solicitări de sprijin din partea fermierilor, dintre care una a fost respinsă.

„Sunt fermieri care consideră că nici măcar nu ar trebui să aveţi birou, ci ar trebui să fiţi mereu pe teren. Dacă fiecare dintre angajaţii de acolo aducea pe cineva de mână, tot se adunau mai multe solicitări”, a declarat Vuşcan.

Cu toate acestea, la finalul şedinţei de Colegiu Prefectural, Gheorghe Vuşcan i-a luat apărarea fostului şofer al Instituţiei Prefectului, spunând că „se descurcă bine”.

De asemenea, prefectul a mărturisit că şi dânsul deţine carnet de şofer, şi din acest motiv nu este desconsiderat.

„La momentul respectiv n-am avut altă soluţie, decât să-l numim pe dânsul. Efectiv nu avea cine să semneze documentele acolo”, încheie Vuşcan.

You may also like

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.