Farmec, brandul clujean care a gestionat bine criza. A avut o creştere a profitului cu 10% în 2012

de Otilia Muresan

Brandul clujean Farmec a reuşit să gestioneze forte bine criza financiară în 2012, reușind să înregistreze o cifră de afaceri de peste 121 milioane lei, în creştere cu 10% faţă de rezultatul oficial din 2011.Farmec, foto Otilia Muresan (1)

Cu toate acestea, producătorul de cosmetice nu se opreşte aici, conducerea fabricii anunţând un nou obiectiv ambiţios pentru 2013: creştere de peste 10%.

“Punem accent şi investim constant în oameni, avem 600 de angajați atât în Cluj cât și în țară. Investim în calitatea oamenilor cu care lucrăm, investim în fiecare an și în programe de formare şi dezvoltare a personalului”, a mai declarat directorul Mircea Turdean.

Un alt element care asigură succesul companiei clujene este calitatea produselor, exportate chiar şi în Japonia, Coreea, Emiratele Arabe Unite, Kuwait, pe lângă clienţii fideli din Europa: Ungaria, Polonia, Ucraina, Republica Moldova.

“În 2013, investițiile noastre vor fi direcționate către cercetare și dezvoltare de produse noi, către modernizarea și îmbunătățirea continuă a proceselor de fabricație, dar și către lărgirea parcului de mașini de distribuție sau modernizarea magazinului de prezentare din Cluj-Napoca. În plus, ne continuăm strategia de creștere a afacerii prin extinderea distribuției naționale și internaționale, astfel încât să consolidăm la nivel global prezența companiei Farmec cu mărci de renume din portofoliul nostru”, a mai declarat directorul.

Clasă de cosmetică pentru liceeni

Un punct important regăsit pe agenda companiei Farmec îl reprezintă responsabilitatea socială. În acest sens, conducerea fabricii doreşte să finanţeze funcţionarea unei clase de cosmetică în cadrul liceului Ana Aslan.

Astfel, elevii vor beneficia de aparatură modernă de laborator pentru dezvoltarea chimică a produselor cosmetice, dar şi de posibilitatea efectuării unor stagii de practică direct la fabrica Farmec din Cluj-Napoca.

You may also like

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.