Fabrica ecologică de la Cluj pentru reciclarea deşeurilor, finalizată în 2013

de admin

Reprezentanţii Consiliului Judeţean Cluj au semnat, astăzi, actul adiţional la contractul privind construirea Centrului de Management Integrat al Deşeurilor (CMID) în judeţul Cluj. În baza acestui act, lider al asocierii devine Atzwanger S.P.A, iar termenul de finalizare a lucrărilor este 31 decembrie 2013.Pata Rat, foto Otilia Muresan (1)

Potrivit conducerii CJ, 31 decembrie fiind nu doar termenul de finalizare a construcţiilor propriu-zise, ci şi de punere în funcţiune a utilajelor şi echipamentelor necesare.

Până pe 25 martie, constructorul trebuie să prezinte un program de execuţie detaliat, cu planificări calendaristice clare, pe care să le respecte, în caz contrar fiind pasibil de penalităţi.

Reamintim că lucrările de construire a CMID din judeţul Cluj au fost atribuite în urmă cu an Asocierii Confort S.A., Atzwanger S.P.A., Ladurner Impianti S.R.L., Vel Service S.A., lider al Asocierii fiind desemnat Confort S.A. Timişoara. Urmare a intrării în insolvenţă a liderului Confort SA, lucrările de construire a viitoarei gropi ecologice au fost sistate pe data de 26 noiembrie 2012..

Centrul de Management Integrat al Deşeurilor din judeţul Cluj face parte din ”Proiectul Sistem de Management Integrat al Deşeurilor în jud. Cluj, este finanţat prin programul POS Mediu – Axa prioritară 2 “Dezvoltarea sistemelor de management integrat al deşeurilor şi reabilitarea siturilor istorice contaminate”, în baza contractului de finanţare câştigat de fosta conducere a CJ Cluj.

You may also like

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.