Expoziţie personală de grafică la BCU

de clujazi

Vineri, 25 ianuarie a.c., la ora 13.00, Casa de cultură a municipiului Cluj-Napoca, în parteneriat cu Biblioteca Centrală Universitară “Lucian Blaga”, organizează la B.C.U., etaj 1, vernisarea expoziţiei de grafică “Ipostaze lirice” a tinerei artistice harghitene, Cosmina Marcela Oltean.

Autoarea, absolventă a “Institutului Eurocor”, Bucureşti, s-a remarcat în ultima perioadă la o serie de concursuri şi festivaluri naţionale cu ilustraţii din creaţia lirică a lui Mihai EMINESCU, Octavian GOGA, Lucian BLAGA, manifestări la care a obţinut premii şi distincţii, ca semn al aprecierii talentului său plastic.

Reproduceri după lucrările sale au apărut în publicaţii ca “Lyceum” şi “Informaţia Harghitei”, precum şi în revista “Cetatea Culturală” sau într-o carte de colorat pentru copii, intitulată “Fiicele bătrânului an”, lucrare semnată alături de Viorica URZICĂ (versuri).

Începând din anul 2009, tânăra plasticiană harghiteană este prezentă la o serie de expoziţii de pictură şi grafică din Subcetate, Miercurea Ciuc, Topliţa, Alba Iulia şi Cluj-Napoca.

Expoziţia de faţă ne oferă un număr de circa 45 de lucrări realizate cu o deosebită sensibilitate şi cu un simţ plastic aparte.

Pe marginea lucrărilor expuse va vorbi prof. Adrian COROJAN, coordonatorul expoziţiilor de artă plastică în cadrul Casei de cultură a municipiului Cluj-Napoca.

Organizatorii invită pe toţi iubitorii de artă şi grafică din municipiu să participe la vernisarea expoziţiei.

Expoziţia va rămâne deschisă în perioada 25 ianuarie – 15 februarie a.c., putând fi vizitată între orele 8.00 – 20.00, în zilele de luni până vineri.

You may also like

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.