Explicații utile despre pariul multi-gol

Pariurile pe mai multe goluri sunt strict pariuri specifice fotbalului. Nu se aplică niciunui alt sport în acest moment. Puteți paria pe această piață și câștiga sume consistente dacă urmați strategiile de bază.

Ideea pariurilor pe mai multe goluri este relativ simplă – se referă la capacitatea de a putea prezice cu exactitate un număr din numărul total de goluri dintr-un meci. Pentru a fi mai clari, dacă pariați pe un interval cuprins între 3-5 goluri într-un meci, atunci numărul total de goluri (pentru ambele echipe) nu trebuie să scadă sub 3 sau să depășească 5. Trebuie să fie 3, 4 sau maxim 5 goluri pentru ca voi să câștigați pariul la FortunaBet, de exemplu.

Ce este pariul pe mai multe goluri?

Pariul pe mai multe goluri se plasează doar pe fotbal. Deși acesta nu este cel mai răspândit tip de pariu disponibil, puteți găsi totuși cote satisfăcătoare în oferta caselor de pariuri  și să obțineți câștiguri importante.

Pe piața pariurilor cu mai multe goluri, pariorul selectează o serie de goluri, și poate paria dacă numărul total de goluri din meci se încadrează în acest interval. Pariurile pe această piață sunt limitate la durata prevăzută a unui meci, adică 90 minute + pauză. Rețineți că puține case de pariuri pot oferi această piață.

Pe piața pariurilor pe mai multe goluri, nu contează dacă echipa pe care o susțineți  câștigă sau nu meciul. De exemplu, considerați că ați ales intervalul de goluri 2-4. În acest caz, preziceți că în meci se vor înscrie minimum 2 și maxim 4 goluri. Adică, golurile totale pentru ambele echipe nu pot depăși 4 pentru ca voi să câștigați pariul.

Cum funcționează pariurile pe mai multe goluri?

Pe piața pariurilor pe mai multe goluri, nu contează în care repriză sunt marcate golurile. Nici nu contează care echipă (gazdă sau oaspete) marchează golurile și nici echipa care este posibil să câștige meciul. În schimb, ceea ce contează aici este ca numărul de goluri totale să se încadreze în intervalul selectat.

Să luăm în considerare următorul exemplu:

Chelsea preia conducerea în meciul cu Real Madrid. După ce ați luat în considerare forma actuală a echipelor și alți factori, credeți că vor fi înscrise în meci maximum 3 goluri (de către ambele echipe). În consecință, puneți pariu pe un interval de 2 până la 4 goluri. Pentru ca pariul să fie câștigător, în meci trebuie să fie înscrise maxim 4 goluri, dar nu mai puțin de 2 în același timp.

Prin urmare, cu 2, 3 sau 4 goluri marcate în meci, câștigați pariul pe mai multe goluri. Cu toate acestea, pierdeți pariul în următoarele condiții:

-Meciul se termină fără goluri;

-Au fost marcate mai puțin de 2 goluri în meci;

-Peste 4 goluri s-au marcat în meci.

Pariu pe mai multe goluri: subtipuri

Piața pariurilor pe mai multe goluri nu este limitată doar la timp. Puteți paria, de asemenea, pe această piață pe echipa gazdă sau pe echipa oaspete, individual. De asemenea, vi se permite să limitați pariul la o linie de goluri multiple în prima jumătate și a doua jumătate, de asemenea, individual.

Pariuri pe mai multe goluri marcate de echipa gazdă / echipa oaspete

În loc să pariați pe golurile înscrise de ambele echipe, puteți paria pe o echipă. Să luăm în considerare un exemplu – Real Madrid înscrie acasă contra Barcelonei. Pe piața de pariuri cu mai multe goluri înscrise de echipa gazdă, pariați pe Real Madrid într-un interval de 2-4 goluri în meci.

În acest caz, câștigați pariul doar dacă Real Madrid marchează minimum 2 și maxim 4 goluri până la sfârșitul timpului limită.

În schimb, s-ar putea să vă doriți ca oaspeții să marcheze cele mai multe goluri și, în consecință, să pariați pe un interval de 3-5 goluri. Similar cu ceea ce am văzut în exemplul precedent, ați câștiga pariul doar dacă Barcelona va înscrie cel puțin 3 și maximum 5 goluri pe parcursul meciului. În cazul în care numărul de goluri nu este cel potrivit (mai mic sau mai mare), pierdeți pariul.

Avantajele pieței pariurilor pe mai multe goluri

Pe lângă faptul că este unul dintre cele mai simple tipuri de pariuri, pariurile pe goluri multipl oferă o mulțime de avantaje pentru jucători, după cum ați putut observa. Așadar, nu ezitați să plasați astfel de pariuri, întrucât norocul vă poate surâde când nici nu vă așteptați. Succes!

 

Lasă un răspuns