EXCLUSIV: Mircia Giurgiu nu mai candidează la parlamentare. Vezi ultimele mişcări făcute în interiorul partidelor

de admin

După ce a întâmpinat opozitia vehementă a organizației județene a PSD, condusă de consilierul județean Remus Lăpuşan, sursele noastre spun ca deputatul Mircia Giurgiu nu va mai candida.

Acesta a avut o înțelegere cu PSD la nivel central, înțelegere făcută fără consultarea organizaţiei locale.

Mircia Giurgiu a candidat în anul 2008 pe listele PDL in colegiul 1 de deputați din Cluj, partid pe care l-a părăsit în urmă cu 2 ani. Lui Giurgiu tocmai acest lucru i le reproşează PSD-ul, că nu este un social-democrat “adevărat” şi că a trecut pe la prea multe partide în ultima perioadă.

Giurgiu a spus că în 10 zile va anunţa dacă va mai candida, dar sursele noastre spun că pierzând sprijinul politic al PSD, practic nu mai poate candida.

Ca si independent nu are nicio şansă, iar singura variantă politică a lui Giurgiu se afla pe listele USL.

Așa cum am fost obişnuiţi deja la împărţirea posturilor în deconcentrate, în cazul în care Giurgiu nu mai este primit ca şi candidat pe colegiul lui, va fi trimis să candideze consilierul judeţean Ioan Petran, acesta din urmă fiind scos de pe colegiul cel mai bun al USL-ului din Cluj-Napoca, colegiul de deputaţi nr 3. În acest colegiu va candida ca deputat fostul consilier local Mircea Jorj, din partea PSD, care îl va contracandida cel mai probabil pe deputatul PDL Petru Călian.

Ioan Petran ar urma să candideze pe colegiul numărul 1, colegiul considerat mai greu de câştigat, cel mai probabil împotriva lui Adrian Papahagi, impus de la București şi care nu are în totalitate sprijinul organizației județene a PDL.

 

You may also like

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.