Emil Boc s-a dezbrăcat de sacou şi a descărcat 2 tone de legume şi fructe în curtea unui ONG [FOTO-VIDEO]

de admin

Astăzi, primarul Emil Boc a oferit două tone de legume şi fructe pentru Casa Maria Gabriel, un ONG care activează pentru ajutorarea persoanelor nevoiaşe, şi care găzduiesc în plasament mai mulţi copii.

Alimentele provin din donaţii ale producătorilor clujeni prezenţi la Ziua Recoltei, care au oferit din recoltele lor pentru a le asigura tinerelor de la Maria Gabriel legumele şi fructele necesare pentru conservele peste iarnă.

Edilul, alături de funcţionarii Primăriei Cluj-Napoca, şi-au dat jos sacourile şi au transportat donaţiile în curtea Casei Maria Gabriel.

“Un gest simbolic din partea comnităţii poate însemna foarte mult pentru cei care au nevoie. Faptul că aproape două tone de legume şi frunte au fost donate de către producătorii de la Ziua Recoltei, şi de producătorii şi comercianţii din pieţele clujene înseamnă mult pentru copii şi o familie care au cu adevărat nevoie pentru toamnă şi perioada de iarnă care se apropie. Invit pe toţi clujenii să dea parte din generozitatea lor, fie în relaţia cu Primăria, care oferă datele necesare şi informaţiile legate de persoanele care au nevoie de ajutor şi care pot beneficia de generozitatea clujenilor şi să îşi multiplice aceste gesturi. Să nu lăsăm să treacă nicio zi fără să facem bine, e un principiu la care ţin foarte mult. Dacă fiecare clujean ar gândi aşa, cu siguranţă comunitatea noastră ar duce-o şi mai bine. Mulţumesc organizatorilor de la Ziua Recoltei şi producătorilor care au venit din toate colţurile judeţului şi ale Transilvaniei şi au dat o parte din produsele lor în semn de respect şi generozitate faţă de cei care au nevoie cu adevărat de aceste produse”, a declarat Emil Boc.

Casa Maria Gabriel a fost aleasă în urma consultării Direcţiei de Asistenţă Socială. Aici sunt hrănite zilnic zece persoane, cu vârste cuprinse între 9 şi 20 de ani.

You may also like

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.