Emil Boc o susține pe Udrea la conducerea PDL pentru tăria de caracter și pentru a păstra electoratul lui Băsescu

de admin

Fostul președinte al PDL, Emil Boc, a declarat, astăzi, în discursul de susținere dedicat deputatului Elena Udrea, sosită la Cluj-Napoca pentru lansarea moțiunii cu care dorește să câștige conducerea democrat-liberalilor din România, că dânsa trebuie să fie susținută atât pentru tăria de caracter de care a dat dovadă după implementarea măsurilor de austeritate, dar și pentru păstrarea electoratului președintelui Traian Băsescu.Elena Udrea lansarea candidaturii, Foto Otilia Muresan (10)

“Revenirea PDL ca principal partid de guvernare este posibilă cu dânsa la conducere, prin tenacitate și capacitatea de a mobiliza oamenii. Anul 2016 nu este departe, iar pentru a câștiga ca principal partid de guvernare, PDL are nevoie să facă opoziție de fier la USL, care azi guvernează fără opoziție. E dăunător democrației din România să facem o asemenea opoziție, și PDL decât să facă opoziție de catifea, mai bine nu face deloc. Avem nevoie de o nouă schimbare de ritm. A avut forța și tăria să ne apere atunci când toți ne criticau. Puțini sunt capabili să dea dovadă de tărie de caracter pentru binele general al populației, riscând să nu fie plăcuți. Însă fără parteneriat nimeni nu câștigă în politică. Nu trebuie separat electoratul lui Băsescu de cel al PDL”, a declarat Emil Boc.

Fostul premier nu a ratat această ocazie pentru a aminti și de “bombele cu ceas” pentru România, produse de USL pentru distrugerea țării: privatizările Mechel, Petrom, Oltchim și CFR Marfă, demagogia cu care s-au promis scăderea TVA, scăderea cu 5% a contribuțiilor sociale, scăderea TVA la alimentele de bază.

Elena Udrea și-a lansat la Cluj-Napoca, moțiunea “Noul PDL, o nouă Românie”, în prezenta unor importanți lideri ai PDL de la nivel local și național. Aceasta a fost prima dezbatere organizată pe tema moțiunii. Printre cei care au ascultat angajamentul Elenei Udrea față de PDL, s-au numărat: Alin Tișe, Adrian Gurzău, Valerian Vreme, Tinel Gheorghe, Lucian Bode și alții.

You may also like

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.