Emil Boc: Atac fără precedent la adresa democrației din România. Problemele județelor nici măcar nu au fost dezbătute la votarea bugetului național

de admin

Parlamentarii PDL au părăsit, astăzi, şedinţa plenului reunit al Parlamentului în care se dezbate bugetul de stat, acuzând faptul că amendamentele opoziţiei au dispărut din raportul comisiilor de buget-finanţe.
Emil Boc

“Puterea nu poate să scoată din dezbatere amendamentele. A le accepta este altceva, dar a refuza dezbaterea este un atac fără precedent la adresa democrației din România . Este o bilă neagră la ceea ce însemană dezbatere publică sau parlamentară. A refuza discutarea problemei unui județ este un atac fără precedent în România. Amendamentele pot fi respinse în funcție de buget, dar niciodată refuzate la prezentare sau dezbatere. Nici în cea mai neagră dictatură nu se refuză dezbaterea”, a declarat, astăzi, fostul premier al României, Emil Boc.

În legătură refuzul Guvernului de a aloca pentru Cluj fonduri pentru investiții, edilul a precizat că acum clujenii primesc ceea ce au votat în iarnă.

You may also like

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.