Elevii din zonele Turda-Câmpia Turzii, Dej şi Gherla beneficiază din nou de programul “cornul şi laptele”

de admin

Executivul Consiliului Judeţean Cluj a semnat astăzi contractul de distribuire a produselor de panificaţie aferente programului Guvernamental ”laptele şi cornul” destinat preşcolarilor şi elevilor din clasele I-VIII pentru zonele 2 şi 3 din judeţ.

Astfel, cei 23.000 de elevi afectaţi de falimentul firmei Roland din Turda, responsabilă de distribuirea produselor de panificaţie în zonele Turda-Câmpia Turzii, Dej, Gherla şi comunele arondate, beneficiază din nou de produsele prevăzute de programul ”laptele şi cornul”.

Reamintim că în urma negocierii directe fără publicarea prealabilă a unui anunţ de participare, comisia constituită în cadrul Consiliului Judeţean Cluj, a declarat câştigătoare oferta depusă de SC SUCCES NIC COM SRL Târgu-Jiu, cu o propunere financiară de 0,23 lei fără TVA/bucată produs. Nici una din firmele competitoare nu a depus contestaţie, astfel că firma câştigătoare a putut să înceapă distribuţia produselor de panificaţie chiar de astăzi, 18 decembrie 2012.

Valoarea estimată a contractului pentru cele două zone ale judeţului, este de 391.281 lei fără TVA, respectiv 86.645 euro la cursul B.N.R. licitat în 3 decembrie 2012.

You may also like

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.