Echipa de Cupa davis a României întâlnește Danemarca în primul tur al Grupei I Euro Africane

de admin

Echipa de Cupa davis a României întâlnește Danemarca în primul tur al Grupei I Euro Africane și pornește ca favorită în această confruntare.Echipa Romaniei, Cupa Davis - foto, Otilia Muresan

“Echipa Danemarcei este mai slabă decât a Finlandei, dar trebuie să o tratăm foarte serios. Trebuie să jucăm la maximă intensitate și sper ca după primele două zile să avem 3 – 0. Danemarca va da totul, nu va avea nimic de pierdut. Ne așteptăm la surprize, dar suntem pregătiți să le contracarăm”, a declarat antrenorul nejucător, Ciprian Porumb.

Suprafața de joc este mai lentă, asemănătoare cu zgura, este o suprafață care ne avantajează.

Horea Tecău este de părere că sunem favoriți în meciul contra Danemarcei, dar trebuie să demonstrăm acest lucru și pe teren.

În cuda faptului că sportivii au fost mulțumiți de meciurile organizate la Cluj-Napoca, Ciprian Porumb a declarat că echipa de Cupa Davis trebuie să meargă și în alte orașe ale țării cu restul întâlnirilor. Astfel, dacă România câștigă meciul cu Danemarca, joacă împotriva Olandei pentru barajul de promovare în Cupa Mondială a Cupei Davis, însă în alt județ al țării.

Cupa Davis, foto - Otilia Muresan

You may also like

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.