Doi MEDICI s-au bătut la Cluj. Unul a fost ÎNJUNGHIAT!

de clujazi

Un medic francez de 33 de ani l-a înjunghiat pe un coleg de breaslă cu doi ani mai tânăr din Maroc. Cei doi s-au certat într-un apartament din Cluj-Napoca, atacatorul fiind deja reținut de polițiști.

„La data de 22 februarie, în jurul orei 14,00, poliţia a fost sesizată prin SNUAU 112 cu privire la faptul că un bărbat, în vârstă de 31 de ani, cetăţean străin, s-a deplasat la o unitate medicală din municipiul Cluj-Napoca, prezentând o plagă în zona abdominală. Până în prezent, în urma administrării materialului probator de către poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale şi cei ai Poliţiei municipiului Cluj-Napoca a rezultat faptul că bărbatul ar fi fost agresat fizic, în noaptea de 21/22 februarie a.c., în timp ce se afla într-un imobil situat în municipiul Cluj-Napoca, de către un bărbat în vârstă de 33 de ani, de asemenea cetăţean străin”, se arată într-un comunicat trimis, miercuri de IPJ Cluj.

Potrivit sursei citate, bărbatul de 33 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind depus într-un Centru de Reţinere şi Arestare Preventivă.

You may also like

Scrie un comentariu

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.