Directorul ADRNV, Claudiu Coşier, a demisionat din funcţie

de clujazi

Consiliul pentru  Dezvoltare Regională  a luat, astăzi, act de demisia din funcţie a domnului Claudiu Coşier, director al Agenţiei de Dezvoltare Regională de Nord-Vest.cosier

“Demisia este un act unilateral, am luat act de această demisie şi am decis să numesc un director interimar, până la organizarea concursului pe post. Astfel, doamna Sanda Catană, angajat al ADRNV, va asigura interimatul funcţiei şi va avea în sarcină derularea proiectelor existente, precum şi buna desfăşurare a activităţii agenţiei”, a precizat Horea Uioreanu, preşedintele CDR.

Cât priveşte acţiunea comisiei de cercetare prealabilă disciplinară, stabilită prin Hotărârea CDR şi care cercetează încălcarea unor prevederi din Legea 315/2004 actualizată privind dezvoltarea regională, aceasta îşi va continua activitatea în cadrul ADRNV şi va prezenta un raport în şedinţa de plen a Consiliului pentru Dezvoltare Regională.

Demisia directorului vine după ce o contabilă a instituţiei pe care o conduce dânsul, a provocat o pagubă de circa 2 milioane de euro.

You may also like

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.