Dezinsecţie pe domeniul public din 1 octombrie

de Otilia Muresan

 Primăria Cluj-Napoca va efectua în perioada 1-20 octombrie 2012 a şaptea acţiune din acest an de dezinsecţie pe domeniul public al municipiului Cluj-Napoca. Acţiunea se va desfăşura între orele 21.00 şi 5.00. În cazul în care nu va fi posibilă desfăşurarea acţiunii de dezinsecţie din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, durata acesteia se va decala sau prelungi.

 Acţiunea se desfăşoară în conformitate cu prevederile legale: OMS 536 din 1997, Legea 101  din 2006 privind serviciile publice de salubrizare precum şi Regulamentul de organizare şi funcţionare a serviciului public de salubrizare aprobat prin HCL 184/2006.

Pentru eficienţă, activitatea de dezinsecţie trebuie tratată în mod unitar, atât pe domeniul public,  cât şi privat la nivelul localităţii, motiv pentru care facem un apel cetăţenilor, asociaţiilor de locatari/proprietari, agenţilor economici şi instituţiilor de pe raza municipiului să efectueze dezinsecţia pe proprietăţi, clădiri, subsolul blocurilor, odată cu acţiunea de pe domeniul public a Primăriei Cluj-Napoca.

Activitatea de dezinsecţie este realizată de firma S.C. CORAL IMPEX S.R.L., conform contractului de concensionare a serviciului de deratizare, dezinsecţie şi dezinfecţie încheiat cu municipiul Cluj-Napoca.

You may also like

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.