Deputatul Gurzău reclamă la Comisia de cercetare a abuzurilor întâlnirea de la cabana lui Rus

de admin

Deputatul PDL Cluj, Adrian Gurzău va sesiza Comisia pentru cercetarea abuzurilor, corupţiei şi pentru petiţii din Camera Deputaților, pentru depășirea în mod flagrant a atribuțiilor de prefect de către domnul Gheorghe Vușcan şi a Ministrului Cercetării, Mihnea Costoiu.adrian gurzau

“Prefectul județului Cluj, Gheorghe Vușcan, a mințit în cel mai josnic mod prin faptul că a declarat public că nu a participat la nici o întâlnire cu reprezentanții Guvernului și că nu a luat parte la nici un fel de discuție informală, purtată pe tema identificării celor mai bune mijloace de fraudare a banilor statului.

Minciuna prefectului de Cluj, Gheorghe Vușcan, surprins în flagrant la o petrecere la cabana unui așa-zis amic, alături de Ministrul Cercetării, Mihnea Costoiu și de alți reprezentanți de marcă ai mediul universitar şi politic clujean, depășește orice limită, putând fi ușor încadrată la categoria ridicol sau penibil. Este absolut hilar ca reprezentantul Guvernului în teritoriu să mintă cu atâta nonșalanță chiar în fața unor dovezi incontestabile, surprinse la fața locului. În aceste condiții este direct responsabil și a girat prin prezența sa la comiterea unor fapte care pot să cadă în zona ilicitului penal, planificând alături de alți colegi de breaslă la comiterea unor ilegalități demne de James Bond. Este rușinos și revoltător ca reprezentanții unor instituții publice să fie artizanii unor asemenea proiecte cu beneficii financiare personale. Am convingerea că instituțiile statului vor lua măsurile care se impun astfel încât, aceste derapaje instituționale să nu fie trecute cu vederea şi să nu creeze un precedent”.

Gurzău îi reamintește domnului Vușcan că prefectul este o persoană apolitică, care are ca și principală activitatea organizarea, coordonarea și controlul aplicările legilor, a ordonanțelor și hotărârilor Guvernului, a ordinelor şi instrucţiunilor emise potrivit legii și nu invers.

You may also like

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.