Daniel Buda: USL îşi arată adevărata faţă după alegeri – cresc taxele şi impozitele locale cu 16% din 2013

de admin

Preşedintele PDL Cluj, Daniel Buda, îşi exprimă regretul faţă de maniera mincinoasă a acestui conglomerat numit USL, care a cumpărat votul românilor prin minciună şi populisme inimaginabile.

“Iată că, nici nu au trecut 48 de ore de la momentul anunţării rezultatelor oficiale de repartiţie a mandatelor, şi USL a şi început să îşi arate adevărata faţă hidoasă, efectele guvernării anti-europene producându-şi consecinţele în economia României şi în buzunarele românilor. În prima şedinţă de guvern de după alegerile parlamentare, cadoul oferit românilor de USL, pentru încrederea şi votul masiv acordat în data de 9 decembrie, nu este altul decât creşterea impozitelor şi taxelor locale de la data de 1 ianuarie 2013 cu 16,05%, iar în loc de mult promisa creştere a pensiilor şi salariilor – îngheţarea lor.

Promisiunile goale ale USL din campania electorală s-au văzut azi foarte clar: Guvernul USL a mărit taxele și impozitele cu 16,5%, a tăiat bonurile de masă pentru bugetari, a înghețat angajările la stat și a anunțat că nu se vor aloca 6 procente din PIB educației. Toate promisiunile actualului Guvern se dovedesc acum că au fost minciuni bazate pe disperarea incomensurabilă de a câştiga alegerile parlamentare prin orice mijloace”, spune Daniel Buda.

“Din păcate românii vor fi simpli spectatori şi cei mai afectaţi de acest dezastru economic. Sunt absolut convins că românii, care le-au acordat votul de încredere duminică, cu ocazia alegerilor parlamentare, sunt “mândri” de realizarea lor”, încheie dânsul.

You may also like

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.