Daniel Buda: USL recurge la acuzaţii şi lamentări sterile prin intermediul mass-media.

de clujazi

Conduşi de dorinţa acerbă de a se remarca cu orice preţ în presă locală şi naţională, liderii USL Cluj recurg la tot fel de acuzaţii nefondate privind activităţile şi acţiunile competitorilor electorali. Astfel, pentru a evita întâlnirile cu alegătorii, de frica reacţiilor acestora datorate celor 6 luni de guvernare dezastruoase, USL Cluj a ales varianta atacurilor mediatice inventând teme false de dezbatere.

Lipsa unor strategii coerente de campanie electorală precum şi a unor programe sustenabile şi predictibile pentru Municipiul Cluj-Napoca şi judeţul Cluj, îi determină pe aceştia să recurgă la aceste metode caracteristice ţărilor din afara Comunităţii Europene. Acest tip de campanie, de denigrare şi de acuzare a competitorilor electorali, caracteristic celor de la USL, reflectă degringolada în care se găseşte această formaţiune politică incapabilă de a identifica un set de priorităţi şi necesităţi ale judeţului Cluj. Acum, că toate proiectele de genul parc Disneyland la Cluj sau trenuri suspendate s-au dovedit a fi necâştigătoare, cei de la USL recurg la ceea ce ştiu mai bine: invenţii, acuzaţii şi lamentări sterile prin intermediul mass-media.

Dezastrul ultimilor 6 luni de guvernare, provocate de Uniunea Socialisto-Liberală, ne-au condus la pierderi incomensurabile din punct de vedere economic, iar frica de a-şi asuma acest eşec îi determină probabil să adopte această strategie de a fugi din faţa alegătorilor şi de a lansa acuzaţii nefondate competitorilor electorali pentru propriile lor gafe monumentale.

Le recomandăm celor de la USL Cluj să renunţe la aceste acuze politicianiste, cu iz electoral prin care îşi inventează teme proprii de dezbatere în mass-media şi să îşi concentreze atenţia asupra guvernării mult dorite de către ei, dar care, din păcate, s-a dovedit a fi un fiasco naţional, local şi european.

You may also like

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.