Daniel Buda, despre discursurile lui Ponta şi Antonescu, la Cluj: “Acuzaţii, populisme şi demagogie”

de admin

Co-preşedintele ARD Cluj, deputatul Daniel Buda consideră declaraţiile liderilor USL, prezenţi la Cluj cu ocazia lansării candidaţilor la alegerile parlamentare ca fiind lipsite de conţinut, de o ipocrizie maximă, limitându-se doar la acuzaţii şi denigrări la adresa celor care au confirmat prin fapte şi nu prin vorbe.

Deputatul este de părere că discursurile celor doi propagandişti s-au axat strict pe atacuri personale, nemenţionând nici o idee, nici un proiect viabil pentru binele clujenilor.

“Au preferat în schimb să transmită, aici în inima Transilvaniei, un mesaj dâmboviţean bazat pe ură, sfidare şi demagogie. Nici nu mă surprinde această abordare, având în vedere faptul că Ponta şi Antonescu ne-au demonstrat în ultimele 6 luni că nu au nici un proiect viabil pentru România, cu atât mai puţin pentru Cluj, singurul lor proiect fiind cel personal, rămânerea pe funcţii în următorii 4 ani şi făcând exact ce au făcut până acum: adică nimic. Aşadar, deplasarea la Cluj nu poate fi trecută decât la capitolul – încă o vizită bifată în catalogul deplasărilor în scop electoral, pe banii contribuabililor. Lamentările celor doi pseudo-lideri, care mint în mod constat, peste tot unde se deplasează acuzând guvernarea anterioară, mă determină să cred că într-adevăr sunt incapabili să guverneze ţara în mod responsabil, limitându-se doar la explicaţii de genul “greaua moştenire”. Această incompetenţă ne costă pe fiecare dintre noi dacă este să ne referim numai la faptul că în ultimele 6 luni investiţiile publice sunt inexistente, aproape 10 milioane de euro bani europeni sunt în pericol de a nu-i mai putea accesa, investitorii străini ne ocolesc, locurile de muncă sunt în scădere, cursul valutar fluctuant, leul stab, preţurile explodate. Aceasta este România condusă de un guvern incompetent şi iresponsabil. Din păcate însă, Uniunea Socialisto-Liberală, prin liderii săi, se dovedeşte incapabilă de a menţine motoarele României pornite şi de a recunoaşte meritele guvernelor PDL, care nu au făcut altceva decât să slujească interesele cetăţenilor şi să scoată România din criza economică”.

Daniel Buda îi asigură pe Ponta şi Antonescu de faptul că această abordarea dâmboviţeană nu funcţionează în faţa cetăţenilor municipiului Cluj-Napoca şi a celor din judeţului Cluj, care s-au convins că faptele sunt mai presus de vorbele aruncate în vânt.

You may also like

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.