Daniel Buda: “Această campanie a fost lipsită de proiecte pentru cetățeanul de rând, plină de mesaje denigratoare”

de admin

Deputatul Daniel Buda a sumarizat astăzi, la finalul campaniei electorale, lupta pentru voturile românilor în vederea alegerilor din 9 decembrie.

“Din păcate această campanie electoralăa fost lipsită de orice proiect pentru cetățeanul de rând. Cei de la USL nu au dezbătut decât numirea premierului, necesitatea ca Ponta sa fie numit. Din păcate problemele românilor au fost lăsate deoparte. Direcția pe care se află România, astăzi, e o direcție greșit, care duce la izolare în spațiul european, izolare a statului de drept, la o țară de mâna a treia. Acest lucru poate fi îndreptat de către cetățeni în data de 9 decembrie. Nu cred că cineva poate să uite stalinitatea de care a dat dovadă USL, faptul că avem de a face cu o scădere a puterii de cumpărare și creștere a inflației”, a declarat candidatul ARD.

Potrivit dânsului, nici la Cluj lucrurile nu stau foarte bine: nimeni de la USL nu a venit cu un proiect proriu.

“Eu mi-am asumat acel Pact pentru cluj, în care erau cuprinse toate problemele clujenilor. A fost atacată inclusiv imaginea Clujului de oraș multicultural și multiconfesional, prin fluturași care atacau religia unor candidați ARD, despre care se spunea că sunt membri ai unor confesiuni minoritare”, adaugă președintele Comisiei juridice a Camerei Deputaților.

You may also like

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.