Crin Antonescu vede amuzantă ipoteza lui Daniel Buda, legată de dezbinarea USL-ului

de admin

Președintele PNL, Crin Antonescu, a declarat astăzi, la Cluj-Napoca, în cadrul unei conferințe de presă organizată după lansarea candidaților USL Cluj la parlamentare, că personal consideră amuzantă ipoteza lansată de către președintele PDL Cluj, deputatul Daniel Buda, în legătură cu destrămarea alianței USL după alegerile din 9 decembrie.

Ieri, candidatul ARD a menționat că PDL are mai mulți politicieni infiltrați în PNL, și care la momentul potrivit vor acționa pentru instituirea alianței dintre liberali și democrat-liberali.

„Dacă în activitatea lor organizată n-ar fi făcut atâta rău, poate ne mai gândeam. E comic ca într-un vârf de campanie electorală să te bazezi pe faptul că ai trimis câțiva oameni în PNL, care vor acționa la momentul potrivit. Până în 2009, PNL era bun, dar Tăriceanu era rău. După ce am venit eu la conducerea PNL, și Antonescu a devenit rău și partidul era bun. Acum și Blaga e la fel: cu Crin sau fără Crin, noi cu partidul discutăm. În legătură cu cei care au venit din PDL la noi, probabil că au mers și în PSD, nici nu erau mulți, nici nu i-am primit pe toți”, a declarat Crin Antonescu.

Co-președintele USL este de părere că dacă USL-ul nu s-a destrămat până acum, după cum previzionau reprezentanții PDL, cu atât mai mult nu se va întâmpla acest lucru după alegerile parlamentare.

You may also like

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.