Conturarea taliei cu ajutorul corsetelor Clessidra. O soluție la îndemână

Spread the love

Un nou trend sau poate o nouă variantă pe care femeile o adoptă în ultima perioadă constă în purtarea unor corsete modelatoare. Acestea poti fi găsite la Clessidra și aduc cu adevărat schimbări semnificative cu privire la aspectul taliei. Schimbări pe care multe femei și le doresc, dar puține la obțin.

Iată mai multe informații despre aceste corsete, precum și diferențele dintre diverse modele.

Cum pot fi purtate corsetele modelatoare

Când vorbim despre corsete modelatoare nu vorbim despre acele corsete care erau purtate pe vremuri și care creau un mare disconfort femeilor care trebuiau să poarte acele rochii vaporoase și să aibă o talie de viespe. Vorbim aici despre niște corsete care pot ajuta femeile să scape mai repede de kilogramele în plus din talie, prin accelerarea procesului de termosudație.

Acestea pot fi purtate pe tot timpul zilei, în timpul oricărei activități. În general, acestea dispun de 3 grade de compresie diferite și sunt purtate de fiecare așa cum îi este mai comod. În general variantele disponibile la Clessidra au sistemul de închidere de tip moș și babă, deci nu va exista riscul să se desfacă.

Care sunt diferențele dintre tipurile de corsete

Corsetele se diferențiază între ele prin materialele din care sunt confecționate, dar și datorită scopului pe care îl au. Sunt disponibile chiar și corsete postnatale care sunt destinate mămicilor atât ca suport pentru a scăpa de kilograme, dar și ca suport pentru spate, susținere. Create din materiale speciale și cu un design care să nu strângă prea tare părțile sensibile, acestea pot fi de un real ajutor pentru proaspetele mămici.

Atenție însă, niciunul dintre corsete nu trebuie purtate pe timpul nopții, pentru că pielea trebuie lăsată să respire și corpul trebuie să se relaxeze.

Alături de corsetele postnatale mai regăsim la Clessidra și corsete din latex sau neopren care sunt perfecte pentru persoanele care vor să slăbească sau pentru cele care le poartă în timpul antrenamentelor fizice. Rezultatele așteptate vor apărea mult mai repede cu ajutorul corsetelor modelatoare.

Prețul unui corset – investiție bună sau nu?

Un corset de calitate, care să nu se scămoșeze în timp, care să nu se lărgească și care să îndeplinească cu adevărat toate caracteristicile necesare poate ajunge undeva în jurul sumei de 200 de lei. Mai mult sau mai puțin, în funcție de model.

Corsetele de la Clessidra sunt realizate din materiale calitative și conform unor standarde, astfel încât să ofere clienților rezultatele așteptate. Este o bună investiție pentru că aceste corsete pot fi purtate chiar și sub ținutele elegante.

Pentru cele care își doresc să aibă o talie mai suplă atunci când poartă orice rochie sau ținută elegantă la un eveniment, pot purta un corset care este inobservabil pe sub haine. De asemenea, odată cu comanda plasată de la Clessidra în ceea ce privește corsetul puteți comanda și articolele vestimentare uimitoare pe care vi le doriți.

Accesați site-ul și descoperiți toată gama de produse, alegeți ceea ce vă doriți, adăugați în coș alături de corset și plasați comanda.

Contact:

contact@clessidra.ro

0730.612.141 / 0752.094.324

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.