Consilierii locali ai USL îl acuză pe Emil Boc că încheie contracte cu clientela de partid

Consilierii locali ai USL din Cluj-Napoca au declarat, în urma efectuării unui audit extern asupra activităţii Primăriei, că instituţia a încheiat numeroase contracte cu membri PDL sau apropiaţi ai acestora.

„Primăria a făcut achiziții publice la limita legii de la un coleg de-al lor de partid, fost deputat, domnul Călian, care conduce Modena. Au existat mai multe contracte, la limita legii, la virgulă. Dacă mai erau câțiva lei peste Primăria era nevoie să facă alt tip de achiziție și nu achiziție directă. Nu este un lucru nou, suntem obișnuiți să vedem Primăria Cluj că lucrează cu clientelă politică. Ne surprinde că și după aul 2011 când fostul primar Sorin Apostu a fost acuzat de nereguli în licitații și cheltuirea banilor publici, procedura continuă încă în Primăria Cluj-Napoca. Tot din acest raport aflăm că sunt o serie de agenți economici cărora Primăria nu le-a perceput impozite, alți agenți de la care nu au fot recuperate sume de bani și ne ridicăm semne de întrebare cu privire la modul în care Primăria lucrează cu unii agenți economici iar pe ceilalți stă călare zi de zic cu amenzi”, a declarat consilierul local al PNL, Ioan Bîldea.

Cu societatea Modena au fost încheiate într-un singur an trei contracte, cu valori individuale a câte 14.855 sau 14.900 de euro, potrivit lui Gabriel Oniga.

One Comment on “Consilierii locali ai USL îl acuză pe Emil Boc că încheie contracte cu clientela de partid”

Comments are closed.