Conservatorii clujeni și-au prezentat oficial cei doi parlamentari “suflați” de la PDL și PPDD

de admin

Începând cu aceast săptămână, PC Cluj are doi parlamentari, în persoana lui Ioan Moldovan (ex-PPDD), respectiv Mircea Vicențiu Irimie (ex-PDL). Conducerea conservatorilor clujeni a ținut să-și prezinte, astăzi, în mod oficial, noile achiziții, cu promisiunea că în curând alți parlamentari și primari din județ se vor alătura partidului aflat la Guvernare.

“Este un lucru foarte important pentru noi că avem doi parlamentari, pentru că până acum deși candidații noștri au câștigat colegiile unde au concurat, nu am avut reprezentanți în Parlament. Sunt niște oameni care aduc deja un plus de valoare organizației noastre […] Discuțiile le-am avut imediat după terminarea alegerilor cu cei doi colegi. În cazul în care există alte persoane care doresc să vină alături de noi, îi vom sprijini pentru a ajunge la diferite niveluri în administrația publică sau în aparatul central. Avem în vedere o strategie vastă, care se desfășoară pe întreg teritoriul României, de întărire a tuturor organizațiilor”, a declarat președintele PC Cluj, dr Șerban Rădulescu.

Cei doi parlamentari atrași de PC au fost convinși să facă această mutare în urmă unor discuții purtate cu ministrul Daniel Constantin și președintele PC, Dan Voiculescu.

Ioan Moldovan a fost numit deja prim-vicepreședinte al PC Cluj și vicelider al parlamentarilor PC, în timp ce Mircea Irimie a primit funcția de vicepreședinte al PC Cluj împreună cu cea de secretar general al PC la nivel central.

Fostul membru al PPDD a precizat astăzi că s-a simțit atras de atmosfera de familie descoperită la PC, în timp ce fostul membru al PDL, Mircea Irimie a declarat că “Vine din PDL cu amintiri plăcute, cu deosebire de o singură zonă, zona Turda”.

Pe termen scurt, PC Cluj își propune să pună bazele unor organizații de politice în toate localitățile județului.

You may also like

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.