Concurs de fotografie “Obiceiuri de iarnă” la Cluj-Napoca

de Otilia Muresan

Şcoala Populară de Arte “Tudor Jarda”, instituţie de cultură care funcţionează sub autoritatea Consiliului Judeţean Cluj, organizează concursul de fotografie cu tema “Obiceiuri de iarnă”.

Regulament de desfăşurare:

La concurs pot participa cursanţii Şcolilor de Arte din toată ţara precum şi iubitorii de fotografie de pretutindeni.

Fiecare participant va trimite un număr de maxim 5 fotografii [in format digital] alb-negru sau color, care se vor încadra în tema dată.

Specificatii tehnice: formatul fisierului trebuie sa fie *.jpg, latura mare trebuie sa se incadreze in limitele 2800 – 4500 pixeli, rezoluţie 240px/inch. Fisierul trebuie denumit dupa formula “nume_prenume_titlul_lucrarii.jpg”

Fotografiile pot fi trimise în format digital, inscripţionate pe DVD, sau prin e-mail la adresele de mai jos, până cel târziu în data de 31 ianuarie 2013. Fotografiile vor fi însoţite de fişa de participare, în care se va înscrie numele şi prenumele autorului, seria şi nr. buletinului de identitate, şcoala de care aparţine şi titlurile lucrărilor.

Juriul Concursului va fi format din: prof. dr. Dorel Ştefan Găină
Gherendi, Radu Sălcudean, expert secţia Fotografie a Şcolii Populare de Arte „Tudor Jarda“ Cluj-Napoca, Călina Langa – şef compartiment Arte Plastice Şcoala Populară de Arte „Tudor Jarda“ Cluj-Napoca

Juriul va selecta fotografiile şi va desemna premiile care constau în albume de artă. De asemenea, juriul va selecta un număr de cca. 25 de fotografii care vor fi printate şi expuse într-o expoziţie la Galeria “Carol Popp de Szathmary” de la sediul Şcolii Populare de Arte „Tudor Jarda“ Cluj-Napoca, a cărei vernisaj
va avea loc la data de 7 februarie 2012 în cadrul “Serii Artelor”.

Autorii ale căror fotografii au fost selectate pentru expoziţie vor primi diplome de participare. Fotografiile printate vor rămâne în arhiva Şcolii Populare de Arte Cluj-Napoca putând fi folosite de aceasta pentru promovarea ediţiei viitoare a concursului, cu specificarea numelui autorului.

Organizatorii garantează respectarea drepturilor de autor şi vor folosi imaginile doar în scopul promovării manifestării.

 

You may also like

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.