Compania E.On a inaugurat astăzi, la Cluj-Napoca, un centru de servicii care aduce 500 locuri de muncă

de admin

Compania multinațională E.On a inaugurat, astăzi, la Cluj-Napoca, un centru de servicii care aduce 500 noi locuri de muncă pentru județ.

La eveniment au luat parte primarul Emil Boc, ministrul Energiei, Constantin Niță, prefectul Gheorghe Vușcan și Edgar Aschenbrenner, președintele Board-ului de Management al E.On, la nivel internațional.

De la clădirea Amera Tower din Cluj-Napoca, E.On va oferi servicii de contabilitate pentru rețeaua companiei din afara României.

Deja lucrează aici 75 de persoane, iar până la finele anului urmează să fie angajate alte 200, pentru ca până în anul 2015, centrul E.On Cluj-Napoca să aibe 515 angajați.

Primarul Emil Boc a apreciat demersul companiei drept un semn al încrederii pe care investitorii străini îl au în Cluj-Napoca, în ciuda vremurilor dificile din punct de vedere economic. “Această investiție va deschide cu siguranță poarta municipiului către alți investitori străini”, a adăugat edilul.

Edgar Aschenbrenner a declarat că liderii E.On au fost atrași de această locație din patru motive principale: infrastructura orașului, talentul în cunoașterea limbilor străine, resursa umană calificată și costurile reduse de funcționare.

You may also like

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.