Clujana, fără comenzi în era Uioreanu

de clujazi

Fabrica de încălțăminte Clujana SA, mândria Clujului de odinioară, se afla într-o situație critică. La 10 luni după ce a fost schimbată conducerea societății, după demisia directorului Radu Țărmure, care nu avea apartenență politică, societatea se confruntă cu mari probleme economice cu Puiu Șomlea la conducere, sustinut de PPDD.clujana-1-300x199

În ședința de Consiliu Județean care a avut loc în cursul zilei de marți, fostul angajat al SRI și, cel mai probabil, colaborator al Securității, consilierul județean din partea PPDD, Axente Husar, atrăgea atenția asupra situației disperate în care se află fabrica, din cauza lipsei comenzilor.

“Din pacate, observ că după 8 luni de la instalarea noii conduceri USL-iste la Clujana, fabrica nu are comenzi. Managementul performant al noului director își spune cuvântul”, a declarat consilierul Horațiu Catarig (PDL), care, de asemenea, se arată îngrijorat de soarta celor 400 de angajați care depind de comenzile pe fabricii pentru a-și primi salariile.

În aceste condiții, atenția deosebită pentru susținerea și dezvoltarea societății, promisă o dată cu schimbarea managementului “defectuos” s-a transformat într-o situație îngrijorătoare, recunoscută chiar și de apropiații puterii.

Astfel, fără existența macar a unei strategii pe termen mediu din partea noii conduceri, creșterea volumului de vânzări, a cotei de piață și consolidarea acestui brand rămân doar la nivelul unui deziderat al cetățenilor județului nostru.

You may also like

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.